Velkommen! Erklæring.dk er en simpel side - med en simpel idé. At lade folk skrive en kærlighedserklæring til een de holder af. Og det er ganske nemt - du behøver ikke at oprette en bruger - bare tryk opret erklæring.

Et halvt år..!

Original_1

Skat, så blev det den 3 februar 2010, og et halvt år er gået elskede.! <br />Det er så sejt skat, jeg elsker dig endnu mere for hver dag der går, du er min eneste ene, har sagt det før, men jeg siger det igen, skat det er os to for altid, har altid vist at der var noget helt specielt ved dig, min oblat kanon konge, jeg elsker dig så forbandet højt babe. <br /> <br />Min elskede eneste ene, jeg ved ik rigtig hvad jeg skal skrive, andet end at jeg elsker dig, og du er alt for mig. <br /> <br />ups, er jo igang med en lille film, som ik er blevet færdig, men det bliver den jo nok. :) <br /> <br />Elsker dig smukke skat.. <br /> <br />Må hellere til at smutte elskede, skal til teoriprøve om ca 9 timer. <br />elsker dig for evigt. <br /> <br />Kyss, knus og kram din Smizmarr..

Modtageren skriver tilbage

Elskede skat, for mit vedkommende har de sidste 6 mdr. været de bedste <br />i hele mit liv, selvom det til tider er svært, fordi jeg savner og elsker dig <br />så sindssygt højt. <br /> <br />Når du er trist, blir jeg også trist. <br />Når du har ondt, gør det også ondt på mig. <br />Når jeg lukker mine øjne, ser jeg min elskede smile så smukt til mig. <br />Når jeg ser i dine øjne, og dit smil, når du ser på mig, blir jeg forelsket på ny. <br />Når jeg krammer min pude, føler jeg du er i min favn og hviler trygt og roligt. <br /> <br />Jeg kan ikke udtrykke med ord hvor meget du betyder for mig, jeg har aldrig <br />elsket nogen anden som jeg elsker dig, aldrig følt så stærkt for nogen, som <br />jeg føler for dig. <br /> <br />Jeg er gammel, men det er først nu jeg føler at jeg lever, og du giver mig <br />lyst til at ville leve, og blive en bedre mand - et bedre menneske. <br /> <br />Hvis jeg fik lov, ville jeg give dig hele verden og forme den efter dit ønske, <br />for det fortjener du - det eneste der betyder noget for mig, er din lykke. <br /> <br />Fik jeg ét ønske, skulle det være at du kunne være lykkelig hver dag, til <br />evig tid. <br /> <br />Jeg ved godt at jeg nok er meget egoistisk, og jaloux, selv når jeg prøver <br />på ikke at være det, jeg ved du er min, men alligevel er det bare svært, for <br />mig at skulle dele dig. <br /> <br />Jeg savner dine bløde læber, at holde om dig og nusse dig, og bare nyde at <br />have dig i min favn. <br /> <br />Jeg er din, og KUN din - det er der ingen der kan ændre på. <br />Jeg elsker at være din, og stolt af at du er min. <br /> <br />Du er mit et og alt. <br />Du er lyset i mit liv. <br />Du er min smukke, dejlige og elskede trolovede kæreste. <br /> <br />Undskyld at jeg blir ved med at nævne det, men d. 19 januar er en dag jeg <br />sjældent vil glemme, jeg nød hvert sekund jeg fik lov at være sammen med dig, <br />og jeg fik vist aldrig takket dig, eller fortalt dig hvor meget den nye ring <br />betyder for mig <br /> <br />Jeg må hellere slutte nu, bordet og tasterne begynder at blive lidt rigeligt våde. <br /> <br />Jeg elsker dig så uendeligt højt min skat. <br /> <br />-Din &quot;mand&quot; for altid, jeg elsker dig.

3. februar 2010, 01:12
Besøg også: