Velkommen! Erklæring.dk er en simpel side - med en simpel idé. At lade folk skrive en kærlighedserklæring til een de holder af. Og det er ganske nemt - du behøver ikke at oprette en bruger - bare tryk opret erklæring.

Erklaering.dk

Denne side startede sit liv som en underside på jegelskerdig.dk, hvor man, ligesom her, kunne oprette og sende erklæringer til een man holder af. Grunden til opdelingen, er at der er en gruppe af folk der egentlig blot ønsker at vise deres kærlighed, uden at deltage i de andre ting der foregår på jegelskerdig.dk. Så for at gøre det nemmere - har siden nu fået sit eget domæne. Men du er stadig velkommen til at se forbi på jegelskerdig.dk :)

Via-Links

Vi har lavet et lille system, der holder styr på hvilke erklæringer der kommer fra brugere på din hjemmeside. Du skal bare linke til os, og så vil erklæringerne få påhæftet et "indtastet via dinhjemmeside.dk". Udover det, laves der et lille udgave af hjertet fra forsiden (som vist til højre for teksten), hvor der står hvor mange erklæringer dine brugere har indtastet. Hvis du er interesseret er du velkommen til at kontakte mig (se email-adressen i bunden af siden).

Besøg også: